Τροπος αποστολης

Οι τρόποι παράδοσης και τα έξοδα αποστολής των παραγγελθέντων προϊόντων σας διαφοροποιούνται ανάλογα με την περιοχή και με το μέσο αποστολής.

Ειδικότερα:
1) Παράδοση με εταιρία ταχυμεταφορών: Εντός της Ελλάδας, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier, εντός 1-3 εργασίμων ημερών για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, με ελάχιστη χρέωση €3,00. Η επιλογή της εταιρίας ταχυμεταφορών συνίσταται στην περίπτωση παραγγελίας μικρού βάρους, η οποία επιθυμείτε να παραδοθεί στην πόρτα σας σε συντομότερο χρόνο. Εν προκειμένω, η χρέωση διαμορφώνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της εταιρίας ταχυμεταφορών, εξασφαλίζοντας σας την καλύτερη συμφωνία για πιο συμφέρουσα ταχυμεταφορά. Μετά την επιλογή των προϊόντων προς αγορά, ο χρήστης – πελάτης ενημερώνεται κάθε φορά μέσω της ιστοσελίδας μας για το κόστος μεταφοράς της παραγγελίας του μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, το οποίο καθορίζεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων και την περιοχή της αποστολής τους. Εκτός από την περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή (για ποσό μέχρι 500 ευρώ), τα έξοδα μεταφοράς μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών θα πρέπει να προκαταβάλλονται μαζί με το τίμημα των παραγγελθέντων προϊόντων.

2) Παράδοση από την έδρα της επιχείρησης μας Από Δευτέρα έως Παρασκευή ( ώρες 09:00 – 15:00), έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από την έδρα της εταιρείας μας που βρίσκεται στην οδό : Σολωμού 85-87-84 περιοχή Θεσσαλονίκης, ΤΚ :54624), χωρίς φυσικά να επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής. Συνίσταται προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, στον αριθμό 2317-777.757.

 

Σημείωση : Επισημαίνεται ότι οι πελάτες εκτός Ελλάδος επιβαρύνονται επιπλέον με τα χρηματικά ποσά που ενδεχομένως θα προκύψουν λόγω εξόδων εκτελωνισμού, πληρωμής φόρων, εγγυήσεων διαφορών στην ισοτιμία, κλπ, για τα οποία η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο των συναλλακτικών σχέσεων με τις χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης διέπεται από το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Δίκαιο των Διεθνών Συμβάσεων.